A fost identificat şoferul care a dat cu maşina peste un poliţist!

A fost identificat şoferul care a dat cu maşina peste un poliţist!
Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe şoferul care se afla, joi, la volanul maşinii care a acroşat un agent de poliţie de la Postul din Răchiţi. Este vorba de un bărbat în vârstă de 32 de ani, Cornel D., din Botoşani.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au aflat că bărbatul, împreună cu fratele său, Sorin D., de 24 de ani, au mers la Ungureni pentru a achiziţiona o maşină. După ce au achiziţionat un Opel, maşina nou cumpărată a fost condusă de Cornel D., în timp ce în spatele său, în drumul spre Botoşani, se afla fratele său, la volanul BMW-ului, deşi tânărul nu posedă permis de conducere.

În apropierea unei staţii peco din Răchiţi, un agent de poliţie a făcut semn Opelului, care avea numerele provizorii expirate, să tragă pe dreapta, dar şoferul a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie, acroşându-l pe poliţist.

Fratele celui aflat la volanul Opelului a văzut toată scena şi a trecut şi pe lângă echipajul de poliţie, dar la câţiva metri şi-a abandonat maşina.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost găsit la scurt timp de oamenii legii, în timp ce fratele său, care l-a lovit cu maşina pe poliţist, este căutat în continuare.

În acest caz a fost sesizat şi Parchetul, bărbatul de 32 de ani fiind acuzat de ultraj. Şi fratele său se va alege cu dosar penal pentru că a condus fără permis.
Agentul Marcel Hagiu, cel lovit de maşină, a ajuns la spital, acuzând dureri la un picior.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
185

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
187

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
269

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...