DRAMA a trei fratiori: Au ajuns in grija statului dupa ce tatal s-a spanzurat, iar mama i-a parasit!

Un baiat in varsta de 11 ani, impreuna cu surorile lui in varsta de 2 si 4 ani, au ajuns, marti, in Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta Botosani, dupa ce tatal lor s-a spanzurat, iar mama i-a parasit.

Cei trei frati sunt din comuna Trusesti. Baiatul a fost nascut de mama in varsta de 29 de ani in prima casatorie, in timp ce fetitele au fost nascute de aceasta in cea de-a doua casatorie.

Toti cei trei fratiori au fost crescuti mai mult de tata, Cristinel Z., in varsta de 37 ani, in timp ce mama pleca mai mereu prin Italia, insa niciodata nu se intorcea cu bani de acolo. Barbatul nu a mai suportat faptul ca sotia sa era mai mereu plecata si, negandindu-se cu cine vor ramane cei mici, s-a spanzurat de un copac la sfarsitul lunii februarie 2015. Imediat ce a aflat ca sotul sau a murit, femeia s-a intors acasa, insa din nou fara bani, barbatul fiind inmormantat cu bani de la rude si prieteni.

Femeia a luat cei trei copii si s-a mutat la mama sa, insa in urma cu o saptamana a plecat din nou din acasa, iar cei mici au ramas in grija bunicilor. Batranii au anuntat Primaria din Trusesti si asta pentru ca nu pot sa-i creasca, neavand loc, dar nici bani, astfel ca primarul Mihai Puruhniuc a luat legatura cu bunicii din partea tatalui. Acestia au spus ca nici eu nu au cu ce sa-i creasca pe copii si daca ar fi sa aiba grija de ei, ar avea doar de cele doua fetite.

Pana la gasirea unei solutii, cei trei fratiori au ajuns la Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani: Un nou pas înainte pentru Spitalul Orășenesc Darabani!

astăzi, 11:16

Eduard Mititelu, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, aduce vești bune pentru dărăbăneni. ”Împreună cu primarul Alin G...

Peste o tonă de deșeuri feroase confiscate, amendă 15.000 de lei!

astăzi, 11:03

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, din comuna Coțușca, o autoutilitară, din județul Sălaj, care transporta 1260 kg deșeu...

Sute de echipamente medicale ultraperformante pentru Spitalul Județean Mavromati! (Foto)

astăzi, 10:42

În valoare de 4 milioane de euro, cu tot cu TVA, proiectul conturat de echipa comună a Consiliului Județean și cea a Spitalului „Mavromati” a obținut, în cadrul procesului ...