DRAGNEA: "Victor trece printr-o perioada foarte grea și nu mai este foarte stabil!"

Liviu Dragnea a declarat într-o emisiune televizată, duminică seara, că este gata să preia interimatul PSD, partidul fiind în acest moment într-o situaţie fără precedent. "PSD-ul trebuie să își vină în fire, m-a supărat demisia lui Victor Ponta", a spus coordonatorul politic al PSD-ului, Liviu Dragnea.

Acesta a discutat despre situaţia politică a partidului dar şi despre dezamăgirea demisiei premierului Ponta.

"Pe mine m-a supărat demisia. Eu îl inţeleg, Victor trece printr-o perioada foarte grea și nu mai este foarte stabil", a spus Liviu Dragnea la Antena3.

Întrebat dacă o piedică în calea unei eventuale "candidaturi" la preluarea interimară a atribuțiilor președintelui PSD nu o reprezintă condamnarea sa la ÎCCJ, coordonatorul politic al social-democraților a spus: "Aceasta este o chestiune importantă".

"Pe de altă parte, PSD se află într-o situație specială, acum. Într-o situație specială, unde se pot adopta măsuri speciale pe o perioadă tranzitorie. Dacă o să fiu implicat în așa ceva și dacă o să cer colegilor mei încrederea pentru așa ceva va fi pentru o perioadă strict limitată și anume până la organizarea congresului, a cărei dată o vom stabili tot în urma unei analize foarte serioase", a adăugat Dragnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...