Doua victime intr-un accident produs aseara in zona Baisa!

Doua victime intr-un accident produs aseara in zona Baisa!
O femeie din Botoşani a scăpat controlul volanului si s-a izbit intr-un copac de pe marginea drumului. Şoferita, dar şi soţul său, aflat pe scaunul din dreapta faţă, au fost transportaţi la spital.

Sâmbătă seara, puţin după ora 19.00, A. Brînduşa, de 49 de ani, din municipiul Botoşani, conducea un autoturism marca Honda CRV pe D.E. 58, pe relaţia Suceava-Botoşani. 

În zona Baisa, pe un sector de drum în aliniament, în pantă, nu a adaptat corespunzător viteza la un carosabil umed, astfel că pierde controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă şi izbindu-se într-un copac aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani. De asemenea, a rezultat şi vătămarea corporală uşoară a lui A. Cătălin, soţul conducătoarei auto, pasager pe scaunul din dreapta-faţă, informează IPJ Botoşani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
31

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
400

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...