Două noi maratoane de vaccinare, pregătite de autorități. Unul va fi în curtea unei biserici

Două noi maratoane de vaccinare, pregătite de autorități. Unul va fi în curtea unei biserici

Autoritățile pregătesc un maraton de vaccinare în curtea Bisericii „Sfântul Petru și Pavel” din municipiul reședință de județ, dar și unul în fața Casei Cărții, a anunțat prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, la deschiderea centrului de vaccinare de la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

Oficialitățile din sănătate doresc să organizeze mai multe astfel de maratoane de imunizare împotriva infecției cu virusul Covid-19, deoarece, în ultima perioadă, adresabilitatea de la centrele de vaccinare a crescut foarte mult.

„Intenționăm în perioada imediat următoare să facem maratoane de vaccinare în municipiul Botoșani, în locații diferite, dar și în alte localități. Ne gândim să organizăm unul chiar în curtea Bisericii Sfântul Petru și Pavel, și în fața Casei Cărții. În fiecare weekend vom avea maratoane de vaccinare, dar cu locații diferite”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

În ultimele două weekend-uri la Uvertura Mall au fost organizate maratoane, unde cetățenii s-au putut imuniza fără vreo programare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
915

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9095

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1298

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...