Doua misiuni ale elicopterului SMURD, la Botosani! Avionul SMURD trimis si el dupa o botosaneanca! FOTO

Doua misiuni ale elicopterului SMURD, la Botosani! Avionul SMURD trimis si el dupa o botosaneanca! FOTO
Trei botosaneni au avut nevoie, vineri, de interventiile aparatelor de zbor ale SMURD elicopterului SMURD, pentru a fi transferati la Iasi si la Bucuresti.

Dimineata, un barbat in varsta de 87 de ani a suferit un infarct, fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie a Spitalului Clinica de Urgenţă "Dr. N.Oblu". Elicopterul SMURD a aterizat la Unitatea Militara 01189.

Ulterior, medicii botosaneni au chemat avionul SMURD, care a aterizat pe Aeroportul International "Stefan cel Mare" din Suceava, pentru a prelua o pacienta in varsta de 50 de ani, care trebuia sa ajunga la Bucuresti, in vederea efectuarii unui transplant de ficat.

Vineri dupa-amiaza, un barbat in varsta de 78 de ani, din Tulbureni, a suferit un accident vascular, fiin preluat in coma de elicopterul SMURD de la Poligionul ACR. Barbatul a fost transferat tot la Spitalul de Neurochirurgie a Spitalului Clinica de Urgenţă "Dr. N.Oblu".


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...