Doua incendii, in aceeaşi locuinta, la interval de doua ore!

Doua incendii, in aceeaşi locuinta, la interval de doua ore!
Pompierii botosaneni au fost nevoiti sa intervina astazi pentru a stinge doua incendii izbucnite in acelasi apartament, la un interval de 2 ore.

La ora 10.26, locatarii blocului situat pe strada Aleea Eliberarii nr. 4, din municipiul Botosani, au solicitat prin sistemul unic de urgenta 112 interventia pompierilor deoarece din garsoniera lui Constantin G., aflata la parterul imobilului, iese fum. In cel mai scurt timp doua echipaje ale Detasamentului de Pompieri Botosani s-au deplasat la fata locului si au constatat producerea unui incendiu in dormitorul garsonierei.

Incendiul a fost lichidat in 10 minute fiind salvate bunuri materiale in valoare de 100.000 de lei. Au fost distruse un fotoliu, o canapea, un tablou, materiale textile, pagubele fiind estimate la 2.000 de lei.

Cauza probabila a incendiului a constituit-o fumatul. Pe timpul cercetarii cauzei producerii evenimentului s-a constatat existenta mai multor mucuri de tigari aruncate la intamplare in dormitorul garsonierei.

"Dupa aproximativ 2 ore vecinii au solicitat din nou interventia pompierilor intrucat au observat ca din garsoniera lui Constantin G. iesea fum iar proprietarul nu raspundea la usa. Un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani a intervenit si a constatat ca de aceasta data ardeau o patura si salteaua de pe patul aflat la o distanta de aproape un metru de primul focar. Pompierii au lichidat incendiul in cateva minute", a precizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant al IJSU Botosani.

Cauza probabila al celui de-al doilea incendiu o constituie actiunea intentionata, urmand ca Politia sa identifice autorul.

"Intrucat proprietarul garsonierei se afla sub influenta bauturilor alcoolice pompierii au luat legatura cu unul dintre membrii familiei pentru a-l supraveghea insa acesta a refuzat sa se deplaseze la fata locului sau sa discute despre situatia persoanei in cauza", a incheiat plutonier Dorina Lupu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
496

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...