Doua firme din Botosani nominalizate la Premiile Comertului Traditional, editia a V-a, 2010

26 de operatori de magazine din segmentul comertului traditional au fost nominalizati la Premiile Comertului Traditional, editia a V-a, 2010, competitie organizata de revista Piata in parteneriat cu compania METRO Cash&Carry Romania.

Competitia pune in joc 19 trofee, repartizate in patru sectiuni: Marele Premiu, Premiul pentru cel mai bun layout de magazin, Premiul pentru cea mai buna strategie de marketing si Premiul pentru cel mai eficient comerciant. Fiecare din cele trei sectiuni de premii este compusa din un premiu si doua mentiuni pentru grupa de operatori cu suprafata medie a magazinelor de cel mult 100 mp si un premiu si doua mentiuni pentru grupa de operatori cu suprafata medie a magazinelor de peste 100 mp si cel mult 200 mp.

Doar doi operatori – Admir Botosani si Berlin Barlad - au fost nominalizati la toate cele patru sectiuni.

Castigatorii premiilor sunt desemnati de Juriul compus din Thierry Fraisse, Head of Branding METRO Cash & Carry, Sorin Eduard Mirica, Trade Business Coordinator METRO Cash & Carry, Lacramioara Laura Voinea, Managing Director MEDNET, Raluca Raschip, Consumer Tracking Director GfK Romania, Florin Frasineanu, Business Consultant, Cristian Iosif, Publisher Piata si Cristian Badescu, redactor sef Piata.

Premiile si mentiunile cuvenite castigatorilor vor fi decernate in cadrul Galei Premiilor Comertului Traditional, care va avea loc joi, 20 mai 2010, la Grand Ballroom, Hotel Marriott din Capitala, anunta publicatia Piata.

Firma Admir Botosani este nominalizata la urmatoarele categorii: MARELE PREMIU, PREMIUL PENTRU CEL MAI EFICIENT COMERCIANT, GRUPA 0 - 100 MP, PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA STRATEGIE DE MARKETING, GRUPA 0 - 100 MP, PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN LAYOUT DE MAGAZIN, GRUPA 0 - 100 MP. 

De asemenea, firma Mitexim Dorohoi este nominalizata la categoriile MARELE PREMIU, PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA STRATEGIE DE MARKETING, GRUPA 0 - 100 MP, PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN LAYOUT DE MAGAZIN, GRUPA 0 - 100 MP.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
331

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
221

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
56

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...