Dosar penal pentru un cutit!

Dosar penal pentru un cutit!
Un tanar de 20 de ani, din municipiul Botosani, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat de politisti ca purta asupra sa, un cutit de aproape 15 centimetri, cu care a amenintat doi barbati.

În noaptea de vineri spre sambata, în jurul orei 03.05, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în zona unui bar din municipiul Botoşani, a izbucnit un scandal. La faţa locului poliţiştii au identificat un grup de tineri care se certau, printre aceştia aflându-se şi Cezar-Alexandru B. de 20 ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa un cuţit în lungime de aproximativ 15 cm., pe care l-a folosit pentru a-i ameninţa pe Gheorghe-Marian C., de 33 ani şi Daniel M. de 35 ani, ambii din municipiul Botoşani.

Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, faţă de Daniel M. şi Gheorghe-Marian C., luându-se măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 61/1991, în timp ce faţă de Cezar-Alexandru B., au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea pune în primejdie viaţa sau integritatea persoanei, a cuţitului, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a mentionat insp.pr. Daniela Darea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...