Dosar penal după conducere sub influența alcoolului pentru un botoșănean care se afla la Sibiu

Dosar penal după conducere sub influența alcoolului pentru un botoșănean care se afla la Sibiu

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce s-a îmbătat și a încercat să facă o manevră de mers înapoi cu mașina dar a nimerit un stâlp de beton.

Accidentul a avut loc în seara celei de a doua zile de Paște pe strada Bisericii din Cisnădioara din Sibiu.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 23,00, pe strada Bisericii din Cisnădioara, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Botoșani, a acroșat un stâlp din beton în timp ce efectua manevra de mers înapoi, la volanul unui autoturism.

Testat alcoolscopic, polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele botoșăneanului s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
727

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
239

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...