Dosar de omor deschis în cazul fostului patron al Cabanei Rediu! Vezi ce spun procurorii

Dosar de omor deschis în cazul fostului patron al Cabanei Rediu! Vezi ce spun procurorii

   citynews.ro

Procurorii bistriţeni au deschis un dosar de omor în cazul omului de afaceri Mihai Iftimie, fostul patron al Cabanei Rediu, care a fost găsit carbonizat într-o maşină.

 Bărbatul de 62 de ani care a fost găsit duminică dimineața carbonizat într-o mașină incendiată, pe un câmp din județul Bistrița-Năsăud, s-ar fi sinucis. Cel puțin asta este concluzia provizorie la care au ajuns oamenii legii, care anchetează moartea bărbatului.

Din verificările efectuate până în prezent de către procurorul criminalist și organele de Poliție ale Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a rezultat faptul că autoturismul marca Skoda Octavia, a fost proprietatea botoșăneanului Iftimie Mihai, de 62 de ani, care este chiar victima găsită carbonizată.

Din actul medico-legal întocmit, respectiv din concluziile provizorii ale cauzei, rezultă că moartea victimei a fost violentă, datorându-se incendiului, fiind exclusă până în prezent o acțiune agresivă, comisă de o altă persoană asupra victimei. Prin urmare, din datele de anchetă efectuate până în prezent, rezultă că cea mai probabilă variantă a faptei este cea a unei sinucideri prin incendiere a victimei, a menționat prim-procurorul adjunct Angela Sîngeorzan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Cercetările penale continuă în acest caz, pentru care există un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, dosar care are ca obiect infracțiunea de omor. Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, se pot lua în calcul și alte variante, pentru că în orice dosar, până la finalizarea cercetărilor penale, variantele pot fi oricare.

Așa cum am arătat, varianta cea mai probabilă, rezultată din anchetă, până în prezent, este cea a unei sinucideri, a mai adăugat prim-procurorul adjunct Angela Sîngeorzan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Ce este bine de știut este faptul că bărbatul a plecat din județul Botoșani vineri, în data de 23 mai, iar apoi ar fi fost văzut în data de 24 mai, la o stație de carburanți de pe raza municipiului Dej.

Tot sâmbătă, 24 mai, s-ar fi întors spre județul Bistrița-Năsăud și s-ar fi îndreptat pe câmpul din comuna Ciceu-Mihăiești, județul Bistrița-Năsăud. Mașina incendiată a fost găsită duminică dimineața, în data de 25 mai, de către un cioban, care a alertat imediat autoritățile.  

Bărbatul care și-ar fi pus capăt zilelor într-un mod violent, avea două fete gemene și o soție, care erau, se pare, toate stabilite în Danemarca. În următoarele zile, cele trei vor veni în județul Bistrița-Năsăud pentru a ridica de la Institutul de Medicină Legală, ceea ce a mai rămas din trupul carbonizat al capului familiei lor, botoșăneanului de 62 de ani

Sursa : vocea transilvaniei.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...