DOINA DRETCANU AJUNGE IN GUVERN!

DOINA DRETCANU AJUNGE IN GUVERN!

DOINA DRETCANU

Doina Micsunica Dretcanu este primul botosanean ce ajunge in noua structura guvernamentala, aceasta fiind numita zilele trecute presedinte al Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap.

Decizia de numire a social-democratului a fost publicata ieri in Monitorul Oficial si vine in urma unor declaratii facute de la nivelul PSD Botosani, potrivit carora botosaneanca a fost propusa pentru ocuparea unor functii din aparatul administrativ central.

Absolventa a Institutului Politehnic Iasi, Facultatea Electrotehnica, Sectia Automatizari si Calculatoare, Doina Dretcanu s-a specializat in telecomunicatii, teletransmisii date, managementul calitatii si valori mobiliare.

A lucrat ca inginer si director in cadrul centrului de calcul si si-a inceput viata politica in 1993, ca membru PSDR. In 2000 a devenit presedinte al organizatiei judetene PSDR, an in care si-a inceput si cariera de parlamentar, terminata in 2008.

Numirea Doinei Dretcanu s-a facut in contextul in care organizatia botosaneana a PSD se confrunta cu scandaluri fara precedent, liderii fiind in razboi deschis cu presedintele Constantin Contac. In acest cadru, presedintele recent revocat din functie a declarat zilele trecute ca Doina Dretcanu a avut o activitate lamentabila ca parlamentar si ca nu subscrie la sustinerea acesteia pentru ocuparea unei functii in Capitala.

Baza de date a Camerei Deputatilor arata ca botosaneanca a fost printre initiatorii a 16 legi. Gratie unora dintre acestea judetul s-a ales cu trei orase si patru comune noi.

Doina Dretcanu nu a putut fi contactata pentru a explica legatura sa cu institutia in fruntea careia a fost numita.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) S.C. CASTILIO S.R.L. angajează ÎNGRIJITOR CLĂDIRI!

astăzi, 10:49
7

Se caută o persoană harnica, onestă, corectă, disciplinată.Se oferă pachet salarial motivant, bonuri de masă, program flexibil.CV-urile se depun la adresa de email: resurseumane@castili...

Bărbat reținut după ce a agresat un consătean

astăzi, 10:39
23

Polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din comuna Durnești, bănuit de comi...

Se înființează registrul electronic al autovehiculelor. Vânzarea unei mașini se va face doar cu certificat RAR Auto-Pass

astăzi, 10:33
18

Din toamna anului 2024, vânzarea unei mașini în România, înmatriculată sau nu, se va face doar alături de un certificat RAR Auto-Pass, care va oferi informații clare despre...