Doi parlamentari isi sarbatoresc ziua de nastere!

Doi parlamentari isi sarbatoresc ziua de nastere!
Un senator si un deputat isi aniverseaza astazi zilele de nastere, unul dintre ei fiind cel mai tanar parlamentar din Botosani, acesta fiind ales deputat la doar 33 de ani!

Nascut pe 21 iunie 1975, deputatul Andrei Dolineaschi implineste astazi 35 de ani. Dorohoianul a intrat in Parlamentul Romaniei la 33 de ani, fiind deputat ales in circumscriptia electorala 7 Botosani, colegiul uninominal 2, pe listele Aliantei Politice Partidul Social Democrat + Partidul Conservator.

Tot astazi isi aniverseaza ziua de nastere si senatorul Liviu Campanu. Nascut pe 21 iunie 1968, Liviu Campanu este la al doilea mandat de parlamentar, primul in Camera Deputatilor, al doilea in Senat. Mandatul de senator i-a adus, insa, si putin ghinion, liberalul pierzand conducerea partidului care l-a propulsat in Parlament, in fata lui Florin Turcanu. Schimbarile la varful organizatiei botosanene au aparut imediat dupa ce Calin Popescu Tariceanu a pierdut sefia PNL, locul sau fiind luat de Crin Antonescu.

Liviu Campanu a fost ales senator in circumscriptia electorala 7 Botosani, colegiul uninominal 2, dupa ce a candidat pe listele Partidului National Liberal.

Imediat dupa ce a pierdut sefia PNL Botosani, Liviu Campanu a demisionat din partid, activand ca independent, pentru ca apoi sa adere la gruparea lui Gabriel Oprea, inscriindu-se in UNPR.
 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
1

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
67

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
286

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...