Doi morti intr-un teribil accident petrecut noaptea trecuta!

Doi morti intr-un teribil accident petrecut noaptea trecuta!
Doi tineri, de 21 si 22 de ani, si-au pierdut viata noaptea trecuta, intr-un teribil accident petrecut in municipiul Dorohoi, pe strada Mihai Viteazul.

La volanul autoturismului, o Dacia 1310, se afla un barbat de 27 de ani, din Dorohoi,  iar la un moment dat, pe fondul vitezei excesive si al consumului de alcool, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu adaptează viteza de mers, pierde controlul asupra direcţiei şi se răstoarnă în şanţul de pe partea stângă a sensului de mers. 

In autoturism se aflau, pe langa sofer, alti trei pasageri, cei doi barbati care au murit, ambii din municipiul Dorohoi, si o fata de 18 ani, din Sendriceni.

La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si echipa de descarcerare.

Din pacate, pentru cei doi barbati aflati pe bancheta din spate nu s-a mai putut face nimic, in urma impactului puternic acestia decedand.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, pentru investigaţii de specialitate şi  fata de 18 ani, pasageră pe scaunul dreapta faţă a fost transportată la Spitalul municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale faţă de conducatorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
14

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
112

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
37

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...