Doi minori furau benzina pentru a face bani de internet!

Doi minori furau benzina pentru a face bani de internet!
Prinşi în flagrant în timp ce furau benzină din rezervorul unei maşini parcată în faţa blocului, cei doi minori din Botoşani au spus că voiau să facă bani pentru a merge apoi într-o sală de internet!
 
Marţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a organizat şi executat în municipiul Botoşani o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor din autoturisme. Astfel, în jurul orelor 23.30, un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Botoşani a surprins în flagrant, pe strada Aleea Parcului din municipiu, doi tineri care sustrăgeau benzină cu ajutorul unui furtun din rezervorul unui autoturism parcat în faţa unui bloc din zonă.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul inspectoratului pentru stabilirea identităţii şi continuarea cercetărilor în legătură cu fapta săvârşită. După stabilirea identităţii, P. Liviu, de 16 ani, şi C. Cătălin, de 17 ani, au declarat jandarmilor că, după ce ar fi sustras mai mulţi litri de benzină din rezervorul maşinii, intenţionau să o vândă pentru a face rost de bani pe care ulterior să-i cheltuiască la o sală de internet.

În momentul în care au fost prinşi de către jandarmi, cei doi tineri reuşiseră să sustragă din rezervorul autoturismului aproximativ 3 litri de benzină, benzină care era colectată într-un bidon de 5 litri.
 
"Jandarmii au restituit benzina furată proprietarului autoturismului, iar celor doi minori li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat. Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani", a precizat mr. Cristian Niţuleac, ofiţer relaţii publice în cadrul IJJ Botoşani. 
                  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
4

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
741

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
105

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...