Document secret al armatei americane: "Folosiţi tacticile Hiroshima" pentru Războiul cu Islamul

Document secret al armatei americane: "Folosiţi tacticile Hiroshima" pentru Războiul cu Islamul
Un document secret descoperit de cei de la wired.com arată că viitori lideri militari americani sunt obişnuiţi cu ideea că un război total cu lumea celor 1,4 miliarde de musulmani este necesar pentru ca America să fie protejată de teroriştii islamici.

Printre opţiunile prezentate în documentul despre conflict: utilizarea lecţiilor de La Hiroshima pentru a "rade" mai multe oraşe dintr-o lovitură, ţintirea "civililor ori de cate ori este necesar", scrie wired.com, conform capital.ro.

Documentul este extras dintr-un curs predat la Departamentul de Apărare în cadrul Joint Forces Staff College şi care, se pare, că între timp a fost retras după primele dezvăluiri ale Danger Room.

Liderul mişcării şiite Hezbollah, Hassan Nasrallah, a acuzat vineri SUA, Israel şi unele ţări arabe de alimentarea `terorismului` în Siria şi de încercarea de a `distruge` această ţară.

`Cine vrea distrugerea Siriei? America, Israel şi unele ţări arabe`, a declarat Nasrallah într-un discurs televizat care celebra reconstrucţia cartierelor din suburbia sudică a Beirutului, distruse parţial de războiul dintre Israel şi Hezbollah din 2006.

`Vor să distrugă Siria pentru că este principalul aliat al mişcării de rezistenţă în Liban şi Palestina`, a adăugat liderul Hezbollah.

Condamnând dublul atentat de joi care a făcut 55 de morţi la Damasc, Nasrallah a afirmat că situaţia din Siria riscă să se deterioreze pe modelul irakian. `Sirienii se află la o răscruce`, a indicat acesta, adăugând că un drum duce către `reforme`, iar un altul către `distrugere`.

Aliat vechi al Damascului, Hezbollah şi-a exprimat constant sprijinul pentru regim, de la începutul revoltei împotriva preşedintelui sirian Bashar al-Assad, în martie 2011.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
26

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
204

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
259

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...