Distracţie la Târgul Agro-Zoo cu mici, bere, friptură la ceaun şi plimbare cu trăsura-FOTO

Vremea bună de sâmbătă i-a scos din case pe botoşăneni, care au mers să viziteze Târgul Agro-Zoo, ce are loc în acest weekend la Poligonul ACR.

Mulţi dintre cei care au mers la Târg au prins câte un loc la terasele amenajate la Poligon, la mare căutare fiind micii, hamsiile şi berea.

Un mic costă 2 sau 2,5 lei, 100 de grame de cârnaţi pe grătar costă 6 lei, 100 de grame de pulpe sau aripi de pui costă 5 lei, 100 de grame de cotlet sau ceafă de porc se vinde cu 6 lei, 100 de grame de pastramă de oaie costă 8 lei, acelaşi preţ avându-l şi pastrama de oaie la ceaun, 100 de grame de hamsii costă 5 lei, iar pentru 100 de grame de murături doritorii trebuie să plătească câte 3 lei.

La mare căutare sunt şi Kurtoscolacii care se vând cu 10 lei bucata, iar un pahar cu bere costă 2,5 lei. Şi ţarcurile cu animale au fost vizitate de sute de botoşăneni, cei mai entuziasmaţi fiind copiii.

Una dintre atracţiile de la Târg, în special pentru cei mici, este plimbarea cu trăsura.

Manifestările din cadrul Târgului Agro-Zoo continuă şi duminică, cu spectacole extraordinare de muzică populară.

Orele 11.00-13.00 : Orchestra “Mugurelul" Dorohoi
Orele 13.00-15.00 : Orchestra Populară “Rapsozii Botoșanilor"
Orele 15.00-17.00 : Orchestra Națională “Lăutarii"- Chișinău
Orele 17.00-19.00 : Invitat special: Goran Bregovic, “Wedding and funeral band".      


 








 

 


 






















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...