Disperare dupa divort: A aruncat de la etajul 4 obiectele din casa! FOTO

Disperare dupa divort: A aruncat de la etajul 4 obiectele din casa! FOTO
Scene incredibile, luni dimineata, pe strada Primaverii! O femeie de 38 de ani a ajuns la spital dupa ce a aruncat pe fereastra, de la etajul 4 al blocului in care locuieste, mai multe obiecte. Astfel, trecatorii au vazut cum pe trotuar cad carti si caiete, un scaun, o imprimanta, chiar si un laptop. Femeia era agresiva si intr-o stare de agitatie extrema!

La fata locului au ajuns de urgenta echipaje de la Politie, Ambulanta, Pompieri, dar si mama femeii, care le-a permis pompierilor sa sparga usa apartamentului in care se afla femeia.

Din cele precizate de vecini, reiese ca femeia tocmai trecuse printr-un divort si ca era foarte trista de cand se despartise de partenerul de viata. De altfel, martorii au auzit cum femeia striga pe balcon "Cristian, te iubesc", numele fiind al fostului sau sot. Ea are si un copil, insa acesta nu se afla in apartament in aceasta dimineata.

Dupa ce au spart usa apartamentului, pompierii au gasit-o pe femeie pe balcon,agresiva si intr-o stare de agitatie foarte mare. Aceasta a fost infasurata intr-o patura, dusa in ambulanta si transportata apoi la spital.








Oamenii legii spun ca a fost o interventie extrem de periculoasa, intrucat nu aveau elemente despre ce se intampla in casa, insa s-au luat masuri de precautie pentru a se elimina orice risc. 

"Am fost solicitati sa intervenim in cazul unei persoane agresive, aflata intr-un apartament, pe strada Primaverii. In momentul sosirii la locul interventiei nu se vedea in balconul apartamentului vreo persoana, nu raspundea nimeni la usa. A sosit la fata locului si mama presupusei persoane care se afla in apartament, si cu acordul acesteia a fost deblocata usa metalica, persoana fiind gasita in balcon. Interventia a fost periculoasa din cauza lipsei amanuntelor din interior, ar fi putut fi orice situatie, agresiune asupra noastra. Au fost luate toate masurile pentru a preintampina orice eveniment in plus fata de ceea ce se petrecuse pana atunci in apartament", a declarat mr. Narchis Jachel, comandantul Detasamentului de Pompieri Botosani. 





 

 

 



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
30

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
176

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
87

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...