Directorul Urban Serv îşi face echipă de control

Directorul societăţii Urban Serv, Simion Drelciuc, vrea ca activitatea de salubrizare şi cea de colectare a deşeurilor să fie mai în amănunt verificată, motiv pentru care va propune Consiliului de Administraţie constituirea unei grupe de control, care va fi sub directa sa coordonare.

Două persoane ar urma să se ocupe de aceste controale, care vor fi dispuse direct de către directorul societăţii. Drelciuc a precizat că nu vor fi făcute noi angajări, ci vor fi luate din rândul actualilor angajaţi cele două persoane care vor face parte din această grupă de control.

Decizia constituirii acestei echipe de control a venit şi ca urmare a unor critici lansate de unii consilieri locali, care au spus că modul în care arată oraşul lasă de dorit.

“Am de gând să înfiinţez o grupă de control a directorului general în ceea ce priveşte modul de executare a lucrărilor.  Mă refer la lucrările de salubrizare străzi, trotuare, parcuri şi partea de colectare a deşeurilor. Pe anumite perioade, din dispoziţia mea, vor face verificarea modului în care sunt efectuare lucrările în zonele pe care le are fiecare echipă. Cei care vor fi traşi la răspundere vor fi şefii de echipă, dacă se va constata că anumite zone lasă de dorit. Remarca domnului consilier Ghiorghiţă că într-adevăr la suma pe care o alocă Consiliul Local trebuie mai multă atenţie este corectă şi am spus să întărim controlul", a precizat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Persoanele care vor avea ca sarcină suplimentară şi realizarea acestor controale vor primi o recompensă financiară de 15-20% din salariu.

 

Spune-ne opinia ta