Directorul tehnic de la Termica, Vasile Costiuc, inlocuit cu Sergiu Cracana!

Directorul tehnic de la Termica, Vasile Costiuc, inlocuit cu Sergiu Cracana!

 VASILE COSTIUC, considerat principalul vinovat pentru avaria din 26 ianuarie  

Dupa avaria de la Termica, in urma careia toti abonatii la sistemul cetralizat de incalzire au ramas fara caldura, Consiliul de Administratie al societatii Termica s-a intrunit astazi, hotarand sanctionarea principalului vinovat de producerea avariei, in persoana directorului tehnic Vasile Costiuc, cu incetarea contractului de mandat si ocuparea postului de catre Sergiu Cracana.

"In cadrul Consiliului de Administratie s-a hotarat, in baza si a cercetarii administrative urmare a evenimentelor din 26 ianuarie, incetarea contractului de mandat al domnului Vasile Costiuc si ocuparea postului de catre domnul Sergiu Cracana, cel care raspundea de toate avizele la echipamente, la instalatii. Decizia de desfacere a contractului de munca a dispecerului de tura nu este de competenta Consliului de Administratie, aceasta decizie o voi lua eu luni, pentru ca e de competenta directorului. Toti directorii la Termica au contract de mandat, nu contract de munca", a declarat Ioan Diaconu, directorul Termica.

Pe langa sanctionarea directorului tehnic si a dispecerului de tura, astazi s-a hotarat sa mai fie sanctionat si seful de sectie, Gica Sandu, primind cel mai probabil o sanctiune sub forma diminuarii salariului.

"Se va mai aplica o sanctiune la seful de sectie, Gica Sandu, in urma cercetarilor administrative care au fost facute, sanctiune care se va aplica conform contractului colectiv de munca. Probabil sanctiunea va consta in diminuarea salariului pe o perioada de timp", a adaugat directorul Termica.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...