Directorul ARR Botoșani revocat din funcție

Directorul ARR Botoșani revocat din funcție

La începutul acestei săptămâni, Florin Plian, directorul Agenției Botoșani a Autorității Rutiere Române a fost revocat din funcție, conform ordinului ministrului Transportului.

Susținut de organizația PNL Botoșani și fost candidat la Primăria Curtești, Florin Plian a fost schimbat de ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Cătălin Drulă, membru USR.

Plian nu a confirmat revocarea, preferând să anunțe că în cursul săptămânii viitoare va face o declarație în acest sens, fiind plecat din localitate. Bogdan Câmpanu, actualul director economic al APIA Botoșani cât și fratele acestuia, Cristi Câmpanu, fost candidat la Primăria comunei Albești, au fost numele vehiculate pentru a prelua ARR Botoșani. Dacă primul nu a infirmat o asemenea variantă, fratele său a negat vehement o asemenea propunere.

Reprezentanții USR Botoșani au declarat că nu există nicio nominalizare din partea lor pentru postul de director, nici unul dintre frații Câmpanu nefiind membri ai formațiunii politice locale.

Interpelat în legătură cu revocarea directorului Florin Plian, președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică s-a arătat surprins, neștiind de o asemenea schimbare.

Chiar nu știu de această schimbare a domnului Plian. Cu siguranță va reveni pe post, pentru că eu îl susțin în continuare și este propunerea noastră pentru acest post, a declarat liderul liberal Costel Șoptică.

Cu toate că deputatul Șoptică s-a arătat uimit de revocarea directorului ARR, nu același lucru s-a întâmplat cu prefectul Dan Nechifor care a confirmat că știe despre acest subiect și într-adevăr șeful agenției ARR Botoșani a fost revocat.

Surse din cadrul ARR au declarat că în cursul zilei de luni, Florin Plian s-a deplasat la București pentru a purta, probabil discuții cu cei din conducerea centrală a agenției și probabil și din ministerul de resort, pentru a reveni pe post.

 

Spune-ne opinia ta