Directorii de scoli si-au dat punctaj maxim la autoevaluare. VEZI ce risca la un calificativ nesatisfacator!

Directorii de scoli si-au dat punctaj maxim la autoevaluare. VEZI ce risca la un calificativ nesatisfacator!

 Mihaela Hunca  

Directorii de scoli care, in acesta perioada, sunt evaluati pentru a primi calificativul pentru activitatea desfasurata, si-au depus la ISJ fisele de autoevaluare. Dupa cum era de asteptat, fiecare conducator de unitate si-a apreciat activitatea prestata in cadrul scolii ca fiind una foarte buna, oferindu-si punctaj maxim.

"Suntem in etapa de realizare a inspectiilor de evaluare, conform graficului, si dupa aceea se va face si Consiliul de Administratie in care vom stabili calificativele directorilor. Dumnealor deja au depus fisele de autoevaluare. In timpul inspectiilor de evaluare a directorilor vedem si cum sunt pregatite scolile pentru noul an scolar", a declarat Mihaela Hunca, inspector scolar adjunct in cadrul ISJ Botosani.

Pana acum au fost evaluati circa 30% dintre directori. La nivelul judetului Botosani sunt aproximativ 200 de directori si directori adjuncti.

Activitatea de evaluare a directorilor are loc intre 16 iulie si 15 august. Intre 25 şi 30 august se vor stabili calificativele finale în Consiliul de Administratie al ISJ, urmând ca pe 31 august să fie transmise calificativele către directorii instituţiilor de învăţământ.

În situaţia acordării calificativului "nesatisfacător" la evaluarea anuală, postul se vacantează.

Acest calificativ nu dă dreptul la concursul pentru ocuparea postului de director sau director adjunct în urmatorii doi ani de la obţinerea acestui calificativ.

Postul se vacantează dacă se acordă doi ani consecutivi calificativul "satisfacător".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
133

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...