Directori de deconcentrate mustrati pentru ca nu iau notite la Colegiul Prefectural! Si absentii au primit avertismente!

Directori de deconcentrate mustrati pentru ca nu iau notite la Colegiul Prefectural! Si absentii au primit avertismente!
Inceput de sedinta cu scantei la Colegiul Prefectural de joi! Prefectul Cristian Roman s-a aratat nemultumit de faptul ca mai multi sefi ai institutiilor deconcentrate lipsesc si le-a transmis tuturor, inclusiv celor prezenti, pentru a lua in considerare pe viitor, ca sedinta de Consiliu Prefectural nu este una facultativa.

"Prezenta la Colegiul Prefectural nu este facultativa, o sa rog secretariatul tehnic sa imi prezinte o situatie. La trei absente nemotiovate legislatia spune foarte clar ce se prevede in acest caz, singurul care poate sa ia masuri impotriva dumneavoastra, eu va consider colegi, este ministrul de resort", le-a spus prefectul sefilor de deconcentrate.

Au fost si unii directori prezenti la intalnire care insa nu au scapat de observatiile reprezentantului Guvernului in teritoriu. Cei care au intrat in vizorul prefectului au fost sefii care nu si-au notat nimic din cele discutate in cadrul sedintei.

"Daca sunt unii dintre dumneavoastra care nu au agenda, mie mi-au mai ramas cateva, pot sa donez eu pentru dumneavoastra, eventual macar asa, de forma, sa le aveti", a spus Cristian Roman.

In sedinta de Colegiu Prefectural de joi s-au prezentat rapoartele de activitate pe anul 2010 ale institutiilor publice deconcentrate din judetul Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
595

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
172

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
447

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...