Directia de Drumuri si Poduri Botosani, in situatie critica!

Directia de Drumuri si Poduri Botosani, in situatie critica!
Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri nu garanteaza efectuarea operaţiunilor de deszăpezire şi combatere a poleiului pentru lunile februarie şi martie, în condiţiile nealocării unui buget corespunzător.

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri informează că, în urma votării bugetului pe anul 2012, a primit de la Consiliul Judeţean, pentru reparaţii curente (deszăpeziri, plombări, siguranţă rutieră) suma de 1.280.000 lei, sumă care nu asigură acoperirea contractului de deszăpezire în desfăşurare, încheiat conform legislaţiei în vigoare.

Conform situaţiei de lucrări, la această dată suma alocată pe anul 2012 a fost epuizată în luna ianuarie, ceea ce face ca desfăşurarea contractului de deszăpezire în lunile februarie-martie să fie incertă.

Având în vedere prognoza meteo pentru luna februarie (ninsori abundente şi permanente, frig şi vânt), Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri se află în imposibilitatea de a garanta efectuarea operaţiunilor de deszăpezire şi combatare a poleiului.

În acest sens au fost informate şi Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Poliţia Rutieră şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
288

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
135

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
389

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...