Din nou fără candidat la postul de director al Centrului de Creaţie: Dosarul lui Floricel Aioniţoaie, respins!

Din nou fără candidat la postul de director al Centrului de Creaţie: Dosarul lui Floricel Aioniţoaie, respins!
Greu de găsit un candidat care să poată accede la postul de director al Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale, post rămas vacant după ce fostul director, Aurel Melniciuc, a promovat concursul pentru şefia Muzeului Judeţean Botoşani!

În urma analizei, de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Botoşani, dosarul depus de Floricel Aioniţoaie în vederea participării la concursul organizat pentru postul de director al Centrului de Creaţie a fost respins, pe motiv că acesta nu îndeplineşte toate condiţiile, respectiv nu a prezentat diploma de studii în original.

Postul va fi scos la concurs pentru a treia oară.

Floricel Aioniţoaie, fostul director al Teatrului de Păpuşi Vasilache, era singurul candidat pentru şefia Centrului de Creaţie.

Şi la concursul anterior a fost un singur candidat, fostul director al Centrului, Ion Ilie, care însă a obținut sub 7 la proiectul de management, fiind declarat respins.

Conducerea institutuţiei va fi asigurată în continuare de Cornelia Ciobanu, căreia i se va prelungi interimatul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Schimbări în anul școlar următor: Burse în funcție de media la purtare și numărul de absențe!

astăzi, 15:51
95

Tot în proiect a fost introdus un nou alineat care prevede acordarea acestor burse în funcție de numărul de absențe nemotivate, și condiționează și acordarea burselor de excelență...

Gheorghe Nichita, fostul primar al Iașului, despre cum să supraviețuiești în penitenciarele din Iași, Botoșani și Vaslui!

astăzi, 14:25
119

Fusese acuzat că a pretins 10% din valoarea unui contract de 67 milioane lei derulat de primăria pe care o conducea. A stat după gratii un an și șapte luni, fiind liberat în 2021. Nu pentru...

Nova Apaserv: Restricții la furnizarea apei potabile în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 13:13
268

Având în vedere situația creată prin sistarea neanunțată a furnizării apei brute de către Administrația Națională Apele Române - Exploatarea Complexă Stânca Costești...