Din 16 august: bilete pentru "O saptamana la mare" cu preturi de la 159 lei

Din 16 august: bilete pentru "O saptamana la mare" cu preturi de la 159 lei
Biletele din programul "O saptamana la mare", care se deruleaza in perioada 1-30 septembrie, vor putea fi cumparate din agentiile de turism incepand cu 16 august, a anuntat Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

Pachetele includ sejururi de 6 nopti, cu sau fara mic dejun inclus, iar preturile incep de la 159 de lei/persoana in unitatile de cazare de o stea. In hotelurile de doua stele, un sejur costa 189 de lei sau 249 de lei, cu mic dejun inclus.

Pentru hotelurile de trei stele, tariful este de 219 lei sau 339 lei, cu mic dejun inclus. Cele mai scumpe pachete sunt oferite in hotelurile de patru stele, 399 lei cu mic dejun inclus.

In program sunt inscrise 38 de hoteluri din toate statiunile de la litoral, care pun la dispozitie aproape 6.000 de locuri pe serie.

Detaliile privind hotelurile si agentiile incluse in acest program se vor gasi pe site-ul fptr.org incepand cu data de 16 august.

sursa: dailybusiness.ro 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
41

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
32

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
108

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...