DILEMA lui Crin Antonescu, în ședința PNL cu ușile închise: "Nu știu dacă PNL e cu adevărat la putere sau e în opoziție"

DILEMA lui Crin Antonescu, în ședința PNL cu ușile închise: "Nu știu dacă PNL e cu adevărat la putere sau e în opoziție"
Potrivit unei înregistrări a ședinței Delegației Permanente a PNL, difuzate de pesurse.ro, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că premierul Ponta "joacă în favoarea" PSD și a recunoscut că aducerea lui Gigi Becali în partidul liberal a fost o greșeală.  

"Nu știu dacă PNL e cu adevărat la putere sau e în opoziție, dar dă-mi o soluție. Dorim să ieșim mâine de la guvernare pentru că nu am susținut suficient capitalul românesc, pentru că nu am făcut toate aceste lucruri minunate unele dintr ele fezabile și ai dreptate? O să ieșim… haideți, spuneți, dar problema noastră este că spre deosebire de PSD luăm niște decizii pe care le luăm toți și le criticăm în mod excepțional, dar la televizor le auzim mult mai des", a spus Antonescu, aflat în dialog cu liberalul Ludovic Orban, potrivit pesurse.ro.   

Președintele PNL s-a lăudat în fața colegilor săi că a apărat pozițiile principiale ale partidului.   

"Cum să facem noi cu partidul ăsta, cum să apărăm o cauză clară că nu suntem vasalii PSD. Când PSD a vrut să impună impozitul progresiv ne-am opus și nu l-a impus, când PSD a vrut să introducă niște taxe pentru oamenii cu venituri mari mai întâi în general și apoi numai în sectorul bugetar ne-am opus, când PSD a ieșit cu domnul Dragnea, cu domnul Ponta și cu domnul Ilie Sârbu au ieșit în văzul țării și au spus că dacă nu îl dăm afară pe domnul Roșca Stănescu se rupe USL-ul. L-am apărat pe senatorul nostru pentru poziții de principiu care erau corecte", a declarat Crin Antonescu.    

Președintele PNL a spus că a greșit în cazul Becali, dar l-a apărat pe Relu Fenechiu.   

"Cred că în contextul respectiv luați cu valul că aducerea lui Becali a fost o greșeală și mi-o asum. Dar Ludovic câți președinți de partid au deschis partidul și au adus în vârful partidului oameni cu adevărat din elită? Eu nu cred ce îmi spune Evenimentul Zilei că Mircea Diaconu e un bandit în România, nu cred că Andrei Marga e un bandit în România", a explicat Antonescu.    

El a susținut că Fenechiu a fost "foarte pregătit" pentru ministerul Transporturilor.   

"Relu Fenechiu poate să ia o decizie... Poate că noi am greșit și iar sunt gata să-mi asum, dar nu singur de data asta pentru că sunt niște decizii pe care le-am luat împreună și pe care le-am votat, poate că noi am greșit atunci când l-am desemnat pe Relu în fruntea unui minister. Am făcut însă o analiză care a prevalat și am facut-o împreună. Au fost niște argumente – că omul ăsta a fost, așa cum probabil puțini dintre miniștrii noștrii au fost, pregătit foarte serios pentru acest minister și nu pentru golănii și pentru strâns de bani cum încearcă să ne spună nouă propaganda lui Băsescu", a susținut președintele PNL, conform sursei citate.    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
13

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
35

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
87

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...