DIGI 24: “Botoşani, judeţul geniilor”-VIDEO

DIGI 24: “Botoşani, judeţul geniilor”-VIDEO
Realizatorii emisiunii “Raport de ţară", de la postul de televiziune DIGI 24, au fost prezenţi, vineri seară, la Botoşani, şi au transmis în direct din faţa Palatului Administrativ, invitaţi în prima parte a emisiunii fiind prefectul Costică Macaleţi, Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi Iulian Căzăcuţ, patronul Doly Com.

“Pledez cu mult entuziasm în favoarea Botoşaniului şi a botoşănenilor. Botoşaniul trebuie să-l simţi, nu e suficient să-l vezi, şi este de-a dreptul periculos să încerci să îl evaluezi aplicând şabloane sau judecând după nişte criterii precise pentru că spiritul locului stă undeva deasupra concretului", a afirmat Sanda Nicola.



Judeţul Botoşani a fost prezentat ca un judeţ al geniilor şi al domniţelor, fiind ilustrată  în acelaşi timp şi latura economică şi socială.

Industria textilă, energia verde şi agricultura au fost prezentate ca fiind punctele forte ale judeţului Botoşani. 

În timpul emisiunii "Raport de ţară", o transmisiune în direct a fost  făcută şi de la Suceava, unde invitaţi au fost preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului Suceava.

Timp de 6 luni, într-un demers jurnalistic fără precedent, Digi24 dă un RAPORT DE ȚARĂ, un proiect în care, împreună cu reprezentanți ai autorităților, specialiști și publicul larg, se va face clasamentul județelor țării după criterii profesioniste.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
14

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
141

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...