DGASPC face angajări pentru Centrul social de la Stăuceni

DGASPC face angajări pentru Centrul social de la Stăuceni
  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a scos la concurs mai multe posturi pentru Centrul social de la Stăuceni, la care au fost finalizate toate lucrările, fiind complet funcţional, dar care stă cu lacătul pe uşă pentru că până acum nu s-au putut face angajări.  

 Demersurile făcute până acum de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în vederea angajării personalului au fost sortite eşecului din cauza legislaţiei care ţinea blocate posturile, fiind nevoie la Stăuceni de angajarea a 39 de persoane.

Întrucât după ce Ordonanța 7 a fost declarat neconstituțională nu a apărut un alt act normativ care să o înlocuiască, DGASPC a dat drumul la concurs.

“Au trecut cele 45 de zile de când Ordonanța 77 a devenit neconstituțională, și am scos în primă fază la concurs 17 posturi, după care le vom scoate și pe celelalte 22", a precizat Dan Șlincu, directorul DGASPC .

Printre posturile scoase acum la concurs se numără cele de șef centru, medic, asistent social, pisholog, infirmiere.

Centrul a fost construit cu bani de la Banca Mondială, investiţia ridicându-se la un milion de euro. 50 de persoane adulte cu handicap ar urma să fie cazate în Centrul de la Stăuceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
44

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
25

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
48

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...