DGASPC a încheiat ancheta în cazul copilei molestată sexual!

DGASPC a încheiat ancheta în cazul copilei molestată sexual!
Specialiştii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani au finalizat evaluarea psiho-socială în cazul copilei de 7 ani care a fost molestată sexual de un individ, în urmă cu câteva zile în cartierul ANL Cişmea.

Felicia Mihai, șeful  Complexului de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC, susţine că minora nu a rămas cu traume în urma acestui incident, dar cazul este monitorizat în continuare.

“Cazul rămâne în monitorizarea instituţiei noastre pentru o perioadă de o lună. La această dată nu se impune includerea într-un program de consiliere psiho-socială. În prezent, fetiţa nu prezintă simptome ale stresului post-traumatic, dar dorim să menţinem în monitorizare cazul pentru a vedea dacă nu intervin pe parcurs astfel de simptome", a declarat Felicia Mihai.

Poliţia are deja un suspect în acest caz fiind vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Botoşani. Acesta a fost ridicat vineri de poliţişti şi audiat, după care a fost internat la Secţia de Psihiatrie. Bărbatul ar fi fost recunoscut de minoră din planşele foto din evidenţa Poliţiei.

Copila a povestit că a fost acostată de individ în faţa blocului, unde se juca, şi după ce a fost dusă într-un loc ferit din apropiere bărbatul i-a băgat mâna în pantaloni şi a sărutat-o pe obraz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
23

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
63

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
86

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...