Detalii tulburătoare de la accidentul cu șoferița fugară: Copilul autist găsit lângă mama plină de sânge

Femeia de 40 de ani a fost accidentată de o șoferiță de 22 de ani care a fugit de la locul faptei, lăsând victima să agonizeze în șanțul de la marginea drumului. Copilul autist și-a ținut mama de mână până a venit ambulanţa.

O femeie se zbate între viaţă și moarte după ce a fost lovită de o mașină, marți seara. Şoferița a fugit de la locul accidentului, abandonând mama care se afla alături de copilul ei autist.

În vârstă de 40 de ani, femeia mergea spre casă, în comuna Coșula. Femeia se deplasa pe marginea drumului, împreună cu un băieţel, care suferă de autism.

La un moment dat, un Volkswagen Touareg, condus de o femeie de 22 de ani, a trecut cu viteză prin dreptul acestora. Autoturismul de mari dimensiuni a acroşat victima cu oglinda din partea dreaptă, aceasta fiind aruncată la câțiva metri în șanţul de pe marginea drumului, relatează Antena3CNN.

Realizând ce a făcut, cea aflată la volan a demarat în goană spre Cristești, unde a lăsat maşina în curtea iubitului.

Victima, alături de care era copilul ei, care o păzea, a fost găsită în şanţ de un localnic, care a sunat imediat la 112. O ambulanță cu medic a preluat-o pe femeie și a transportat-o imediat la Urgențe în stare critică, după care dirijată către lași, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial acut deschis. Pacienta se află în comă profundă, intubată şi ventilată mecanic.

Deși nu era rănit, copilul femeii a fost preluat și el de o ambulanţă, până se reușea stabilirea unei soluţii în cazul lui, micuţul suferind de autism.

La scurt timp, o adevărată vânătoare în miez de noapte a fost lansată de poliţiștii botoşăneni. După câteva zeci de minute a fost identificată și maşina care a produs accidentul, abandonată, dar și șoferiţa.

Aceasta a fost preluată de un echipaj de poliţie și transportată la sediul IPJ pentru audieri, urmând să le spună poliţiştilor motivul pentru care a părăsit locul accidentului și a încercat să își ascundă maşina, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concluzia lui Liviu Ciobotariu, după Dinamo - FC Botoșani 2-2!

astăzi, 08:18

Pentru „Câinii Roșii” au marcat Astrit Selmani (minutul 28) și Dennis Politic (minutul 71), în timp ce pentru moldoveni au înscris Lorand Fulop (minutul 77) și Eduard ...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi Sf. Cuv. Hariton Mărturisitorul; Sf. Proroc Baruh; Sf. Cuv. Neofit Zăvorâtul din Cipru

astăzi, 08:00

A fost prins în timpul împăratului Aurelian (270-275), supus supliciilor şi întemniţat. Pentru că a avut curajul să-i înfrunte pe păgâni şi pentru că a mărturisi...

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...