Deszapezirea la Botosani - Exista, dar lipseste cu desavarsire!

Deszapezirea la Botosani - Exista, dar lipseste cu desavarsire!
Prima zapada serioasa a creat probleme botosanenilor care s-au incumetat sa circule cu masinile pe drumurile din judet!

Aseara, zeci de masini au ajuns in santuri din cauza ineficientei activitatii de deszapezire. Mai exact, a inexistentei oricarei actiuni care sa ajute soferii sau sa preintampine accidentele.

In zonele Lebada, Hudum, in Catamarasti Vale, in zona Stauceni-Rosiori a fost un adevarat act de curaj pentru soferi sa strabata drumurile.

"Nu am mai vazut in viata mea atatea masini in sant, intr-o singura seara", a spus un botosanean care circula des pe drumul Botosani-Flamanzi.

Mai toti taximetristii se plangeau ca, pana la ora 12.00, la amiaza, nu a iesit nicio masina pentru a se da cu ceva pe strazile din oras.

"Nici in judet nu au iesit sa dea cu lama, pentru ca zapada nu e destul de groasa spun ei, dar s-a facut in unele zone un strat foarte alunecos de zapada intarita, care e ca gheata de alunecoasa", s-au plans mai toti soferii.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
173

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
152

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
33

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...