Destin crunt: Ucisa si transata de propria fiica!

Destin crunt: Ucisa si transata de propria fiica!
Procurorii au dispus prima retinere in cazul oribilei crime din zona industriala! Femeia de 72 de ani, al carei corp transat a fost gasit la inceputul lunii februarie in subsolul unui camin, a fost omorata de fiica sa, Tamara Ailoaie, in varsta de 55 de ani!

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus joi dupa-amiaza retinerea pentru 24 de ore a Tamarei Ailoaie, fiica femeii ucise si transate. Aceasta a recunoscut fapta, fiind acuzata de omor calificat si profanare de cadavre.

De asemenea, fiul femeii retinute, Constantin Ailoaie, in varsta de 32 de ani, este acuzat de favorizarea infractorului, fiind cercetat in stare de libertate.

In cursul zilei de vineri, procurorii vor inainta propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru Tamara Ailoaie.

Pana in prezent, in urma cercetarilor efectuate, anchetatorii au gasit parti din corpul femeii, este vorba despre maini si picioare, imprastiate pe un teren viran de la iesirea din municipiul Botosani catre Suceava. Acestea erau puse in pungi. Capul femeii inca nu a fost gasit.

O parte din trupul Iulianei Dancai, in varsta de 72 de ani, a fost descoperit, pe 6 februarie, de un locatar, la subsolul blocului in care locuieste fiica acesteia.

Victima fusese data disparuta de pe data de 24 ianuarie. Intre femeie si familia fiicei exista un conflict legat de o locuinta.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
178

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
367

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
101

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...