Despăgubire uriaşă pentru zece minute de prostituţie!

O dorohoiancă de 30 de ani s-a îmbogăţit peste noapte după ce a a fost despăgubită după un proces judecat în Spania în care ea a figurat ca victimă a unei reţele de proxeneţi.

Femeia a primit suma de 16.000 de euro, deşi nu a avut în scurta ei carieră de prostituată forţată nici măcar un client şi nu a ajuns să întreţină raporturi sexuale cu niciun bărbat.

Ea a primit despăgubirea doar pentru faptul că a stat o oră într-o intersecţie în aşteptarea clienţilor timp în care a şi fost săltată de poliţiştii spanioli.

Cazul a ieşit la iveală zilele trecute când autorităţile române au fost înştiinţate despre faptul că dorohoianca este rugată să comunice instanţei spaniole datele unui cont bancar une să-i fie virată despăgubirea stabilită după proces. Sarcina de a găsi domiciliul victimei şi a-i comunica vestea a căzut în sarcina poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale care au rămas mască când au aflat povestea dorohoiencei.

Mai exact, în urmă cu câţiva ani, femeia recunoaşte că a fost păcălită de un grup de bărbaţi care au racolat-o promiţându-i locuri de muncă bine plătite în Spania, unde urma să aibă grijă de persoane în vârstă sau de copii.

Ajunsă acolo ea a fost predată unor proxeneţi care, după ce au ţinut-o închisă o perioadă şi i-au luat actele au echipat-o cu vestimentaţie corespunzătoatre şi au scos-o la produs. Femeii care nu posedă un corp de invidiat şi nici o înfăţişare care să o ajute în practicarea celei mai vechi meserii din lume i-a fost repartizată o intersecţie într-un cartier rău famat şi a fost scoasă în stradă. Norocul ei a fost că exact în acea zi poliţiştii spanioli au terminat de probat faptele reţelei de proxeneţi şi au organizat o acţiune alături de mascaţi, acţiune în care proxeneţii au fost luaţi pe sus iar mai apoi s-a trecut la colectarea victimelor răspândite pe străzi.

Dorohoianca susţine că a stat o perioadă într-un centru al victimelor străzii, timp în care a povestit poliţiştilor cum a ajuns să fie pusă să practice prostituţia, însă a precizat clar că nu a ajuns să aibă nici măcar un client. Cu toate acestea procesul şi-a urmat cursul iar instanţa a stabilit că şi aceasta trebuie să primească despăgubiri morale pentru ce i s-a întâmplat.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...

Mihaela Arhip: ”Aprindem candela ca să îngenunchem noi în faţa luminii ei, nu ca să-i îngenunchem pe alţii” (Foto)

astăzi, 11:30

Pe cei care încă mai cred că sensibilitatea este un defect, îi rog să treacă la pas printre oamenii despre care am scris, printre necunoscuţii despre care, poate, voi scrie, printre O...

Serviciile Secrete americane avertizează Casa Albă: Dorința Ucrainei va provoca represalii puternice ale lui Putin

astăzi, 10:50

Războiul condus de către liderul de la Kremlin trece prin momente critice, mai ales de când trupele Kievului au pătruns în regiunea rusă Kursk. Acum, Serviciile Secrete americane au...