Desfiinţarea sensului giratoriu de la Carrefour, analizată în şedinţa de sistematizare a circulaţiei

Desfiinţarea sensului giratoriu de la Carrefour, analizată în şedinţa de sistematizare a circulaţiei
Propunerea şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, cms. şef Cristian Cucoreanu, de desfiinţare a sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei, lângă Carrefour, va fi analizată în prima şedinţă de sistematizare a circulaţiei din municipiul Botoşani, a anunţat viceprimarul Cosmin Andrei.

Şeful Poliţiei a precizat, în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, faptul că se impune o schimbare a semnalizării în respectiva intersecţie, pentru că în prezent modul în care funcţionează creează haos.

“Vom analiza această propunere în prima şedinţă de sistematizare a circulaţiei, unde împreună cu colegii care au studii de specialitate şi poate mai îndreptăţiţi decât mine să emită o părere vom analiza această situaţie şi vom lua cea mai bună decizie pentru conducătorii auto din Botoşani şi nu numai", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul crede că şoferii din Botoşani s-au obişnuit deja cu această intersecţie, probleme întâmpinând cei care vin din alte judeţe.

 

Spune-ne opinia ta