Desen pentru Cartea Recordurilor realizat cu crema de pantofi! FOTO

Desen pentru Cartea Recordurilor realizat cu crema de pantofi! FOTO
Sapte ore i-au trebuit botosaneanului care vrea sa intre in Cartea Recordurilor sa asambleze toate cele 13.600 de coli de hartie A4 pe care a realizat un desen impresionant, ce reprezinta poarta unei fortarete, din Portugalia.









Barbatul de 32 de ani s-a apucat de treaba inca de la primele ore ale dimineatii si desi a fost o munca istovitoare, a lucrat la foc continuu pentru a-si vedea opera, ce a fost amplasata in parcarea Belv.

Pe toata perioada cat a lucrat la asamblarea hartiilor, zeci de cetateni s-au oprit si au admirat lucrarea si unii chiar i-au dat o mana de ajutor botosaneanului. Si fratele sau l-a ajutat sa asambleze colile, iar de pe margine a fost asistat de mama si nepoata sa.

Chiar daca la un moment vantul i-a dat batai de cap, tanarul nu a renuntat nicio clipa.









Dragos Brumaras este de meserie zidar si a lucrat in Portugalia si acolo i-a venit ideea de a realiza un astfel de desen. Desena in timpul liber, si pentru ca nu a avut bani de materiale, a folosit crema de pantofi, de culoare neagra, circa 3,5 kilograme si coli de hartie A4.





Rezultatul final este impresionant, un desen de 1.200 de metri patrati, de dimenisuni 30/40 m. La final, cand a vazut ce a realizat, Dragos a fost cuprins de emotie si abia si-a mai gasit cuvintele sa spuna ce simte.

“Sincer, nici eu nu ma asteptam sa iasa atat de bine. Sunt foarte multumit. Nici nu pot descrie ce simt cand vad acest desen, atat sunt de emotionat. A fost destul de greu. Cel mai greu a fost pana am inceput sa il schitez, iar apoi toul a venit de la sine. De mic desenez, este un talent. Nu am urmat niicodata cursuri in acest sens. Singurul meu profesor a fost oglinda, care iti arata toate defectele", a spus Dragos Brumaras.

Dragos a mai avut cateva expozitii de grafica in Portugalia, in niste barurui si povesteste ca la inceput toti cei carora le cerea sa ii gazduiasca expozitiile erau scpetici ca el ar fi autorul.

Botosaneanul are planuri marete pentru viitor. Daca va reusi sa intre in Cartea Recordurilor vrea sa realizeze cea mai mare pictura din lume, dar nu va mai folosi coli A4, ci cartoane.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
880

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
197

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
495

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...