Deschiderea sezonului de nunți 2017, Hotel Europa Botoșani FOTO

Joi, 27 aprilie 2017, începând cu ora 18:00, a avut loc un eveniment dedicat iubirii și poveștilor de dragoste, deschiderea sezonului de nunți de la hotel Europa Botoșani,  organizată într-una dintre noile săli destinate evenimentelor importante, Salonul Miorița.

Deschiderea sezonului de nunți 2017, Hotel Europa Botoșani FOTO

 Hotel Europa Botosani  

Fie că te căsătorești anul acesta sau iți plănuiești nunta pentru anul următor, Hotel Europa Botoșani iți aduce, în aceeași zi și în același loc, mai mulți furnizori de servicii pentru evenimentul de poveste  din viața ta. Un eveniment la care specialiștii noștri iți stau la dispoziție cu informații despre preparatele pe care ti le doresti, te consiliaza in legatura cu organizarea celui mai important eveniment din viata ta care sa corespunda asteptarilor tale.

 Evenimentele tematice au rămas în trend și anul acesta, oferind un plus de strălucire prin fiecare element de decor cu care putem construi, împreună, petrecerea vietii tale. Fie  că doriti sa va întoarceti ușor în timp pentru o zi cu influențe vintage,  ori sunteți niste romantici incurabili sau vreti o petrecere  de pomina, iți punem la dispozitie toată priceperea și îndemânarea event plannerilor prezenti pe data de 27 aprilie în cadrul evenimentului de la Hotel Europa Botoșani.

Candy barul este un alt element important, fiind locul  cu dichis care atrage pe toată lumea să încerce dulciurile colorate și să socializeze. Surprizele pregătite invitaților trebuie să fie cât se poate de creative și amuzante, iar amintirile memorabile sunt printate sub formă de fotografie pe care o poți oferi  mărturie la sfârșitul nopții.

Te asteptăm la Hotel Europa Botoșani, în Salonul Miorița, cu oferte și prețuri promoționale, soluții și consultanță pentru o nuntă pe care o veți ține minte toată viața.  

Detalii și informații despre eveniment: 0744753108 sau direct pe pagina noastră de Facebook.






(P).