Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Saga tramvaielor săritoare ale lui Flutur continuă! Nu incompetența administrației PNL pune în pericol viața oamenilor ci forțe nevăzute și neauzite de nimeni!

Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Saga tramvaielor săritoare ale lui Flutur continuă! Nu incompetența administrației PNL pune în pericol viața oamenilor ci forțe nevăzute și neauzite de nimeni!

Comunicat:

Deputatul PSD Botoșani, Răzvan Rotaru a reacționat la declarațiile halucinante ale primarului Flutur cu privire la accidentele provocate de deraierea tramvaielor din municipiul Botoșani.

„Cred că domnul Flutur se crede în Războiul Stelelor, cu tramvaie zburătoare coordonate de forțe malefice. Din păcate totul e un teatru ieftin prin care dorește să acopere incompetența dânsului și a liberalilor din conducerea Eltrans. E de noaptea minții declarația primarului municipiului Botoșani cu privire la solicitarea de informații la SRI despre persoane nevăzute de nimeni care au provocat deraierea tramvaielor de mai multe ori în ultimii ani! Lăsați prosteala și apucați-vă de treabă domnule Flutur! Ați promis în 2016 reabilitarea căii de rulare a tramvaielor și zeci de străzi modernizate, restaurarea Teatrului Mihai  Eminescu, investiții în 100 de unități de învățământ, construcție de locuințe noi, extinderea rețelelor de gaze! Unde sunt toate acestea?”, a declarat Răzvan Rotaru.    

Botoșănenii sunt revoltați și au sesizat Primăria Botoșani cu privire la pericolul generat de circulația cu tramvaiele în anumite zonele ale orașului, aspecte tratate într-o manieră științifică-fantastică de primarul Flutur.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a făcut apeluri repetate către primarului Flutur și conducerea Eltrans cu privire la schimbarea conducerii Eltrans și pentru oprirea circulației tramvaielor și realizarea lucrărilor de reparație sau înlocuire a șinelor cu probleme.

(Comunicat de presă emis de Deputatul PSD Botoșani, Răzvan Rotaru)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
71

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1156

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
430

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...