Deputaţi de Botoşani, printre parlamentarii care nu au luat deloc cuvântul în plenul Camerei

Deputaţi de Botoşani, printre parlamentarii care nu au luat deloc cuvântul în plenul Camerei

   Mediafax

Mai mulţi deputaţi de la toate grupurile parlamentare nu au vorbit deloc în plenul Camerei în 2014, iar alţi parlamentari au luat cuvântul de la tribună pentru mai puţin de un minut în doi ani de mandat.

Printre deputaţii care nu au luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, anul trecut, se află Ioan Axente, Mădălin Voicu (PSD), Liviu Codârlă (PNL), Valentin Blănariu (PPDD), Constantin Alin Bucur (UNPR), Cezar Cioată(PC).

Nici Mihai Baltă (PSD), Vasile Berci (PNL), Marin Anton (independent), Valentin Gabriel Boboc (PSD), Daniel Stamate-Budurescu (PNL), Vasile Cazan (PNL), Eugen Chebac (UNPR), Florin Ciurariu (PNL), Răzvan Condurăţeanu (UNPR), Gheoghe Costin (PNL), Mihai Bogdan Diaconu (PSD), Nuţu Fonta (UNPR) nu au vorbit la şedinţele de plen din 2014.

Au fost şi deputaţi care nu au vorbit deloc anul trecut, dar au depus în scris declaraţii politice, cum este cazul Roxanei Florentina Anuşca (PNL), care a avut declaraţii politice cu titlul "Nicăieri nu-i ca acasă" sau "A fi liberal e o mândrie". În acelaşi mod au procedat deputaţii Ioan Bălan (PNL), Dan Bordeaianu (PNL), Radu Babuş (PSD) sau Octavian Bot, ultimul dintre aceştia având o singură declaraţie intitulată "Idei puţine, dar fixe".
Costică Canacheu (PDL) a vorbit doar două secunde anul trecut, în plenul Camerei, când a prezentat o moţiune simplă, în timp ce Dumitru Chiriţă (PSD) a stat 31 de secunde la microfonul acestui for legislativ, iar Laurenţu Chirvăsuţă (UNPR), 30 de secunde. Deputaţii Istvan Bonis (UDMR) şi Florin Ică Calotă (PNL) au vorbit fiecare în faţa colegilor săi câte trei minute şi 27 de secunde.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...