Depistaţi la volan, deşi se aflau sub influenţa bauturilor alcoolice!

La data de 05.11.2011, în jurul orei 19.05, a fost depistat în trafic pe D.J. 208C, în localitatea Orăseni-Deal, comuna Curtetti, judetul Botosani, tractorul condus de G. DUMITRU de 52 ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentratie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la Spitalul Judetean Botosani în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În noaptea de 05/06.11.2011, în jurul orei 02.00, pe strada Marchian din municipiul Botosani a fost oprit autoturismul condus de P. IULIAN-MARIAN de 25 ani, din comuna Curtesti, judetul Botosani.

Tânărul, posesor al permisului de conducere din anul 2010, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. P. IULIAN-MARIAN a fost condus la Spitalul Judetean Botosani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi conducători auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibatie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...