Depistat la volan în miez de noapte, băut și fără permis de conducere!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România, deși era băut și nu avea nici permis de conducere.

Depistat la volan în miez de noapte, băut și fără permis de conducere!

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca - I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Liveni – județul Botoșani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani, cetățean român.

Bărbatul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, motiv pentru care colegii noștri au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că pe numele acestuia nu este emis permis de conducere.

În timpul discuțiilor purtate cu tânărul, polițiștii de frontieră au observat că acesta emană halenă alcoolică, fapt pentru care au solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Poliției Ștefănești în vederea testării cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la Spitalul Săveni pentru a i se recolta probe biologice.

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat comisar-șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt STPF Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
170

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
68

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
79

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...