Depistat la volan în miez de noapte, băut și fără permis de conducere!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România, deși era băut și nu avea nici permis de conducere.

Depistat la volan în miez de noapte, băut și fără permis de conducere!

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca - I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Liveni – județul Botoșani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani, cetățean român.

Bărbatul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, motiv pentru care colegii noștri au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că pe numele acestuia nu este emis permis de conducere.

În timpul discuțiilor purtate cu tânărul, polițiștii de frontieră au observat că acesta emană halenă alcoolică, fapt pentru care au solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Poliției Ștefănești în vederea testării cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la Spitalul Săveni pentru a i se recolta probe biologice.

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat comisar-șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt STPF Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A adolescentă a dispărut de acasă: Sunați la 112 sau anunțați Poliția dacă o vedeți pe Mirabela!

astăzi, 14:02
20

Adolescenta a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Alexuță Mirabela Ionela are 1,50 m î...

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37
81

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
201

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...