Depistat de politisti inainte de producerea unei tragedii!

Depistat de politisti inainte de producerea unei tragedii!

   Arhiva

Beat la volan, deşi conducea o autocisternă! Botoşăneanul a fost depistat pe DE 58, pe raza localităţii Baisa, la testarea cu aparatul etilotest poliţiştii constatând o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În dimineaţa de 23.03.2010, în jurul orei 08.20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DE 58, în localitatea Baisa, autocisterna marca MAN condusă de R. VASILE, de 54 de ani, din municipiul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. R. VASILE a fost condus la Spitalul de urgenţe Botoşani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Fata de conducătorul auto se efecctuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică  peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat inspector Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Nu este singurul şofer prins de poliţişti beat la volan. In noaptea de 22/23.03.2010, în jurul orei 02.30. Poliţiştii din municipiul Dorohoi au depistat în trafic, pe DN 29 C, între localităţile Mihăileni şi Cândeşti, autoutilitara marca LDV Convoy condusă de M. RUBIN VENIAMIN de 35ani, din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava.
 
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul punând în evidenţă o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. M. RUBIN VENIAMIN fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi unde i s-au recoltat probe biologice de sângeîn vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică  peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
531

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...