Democrat-liberalul Dan Humelnicu are sfaturi sanatoase pentru liberalul Gabriel Oprisanu!

Democrat-liberalul Dan Humelnicu are sfaturi sanatoase pentru liberalul Gabriel Oprisanu!
Dan Humelnicu este deranjat de faptul ca directorul liberal de la Autoritatea de Sanatate Publica Botosani, Gabriel Oprisanu, isi face campanie pe banii institutiei.

Am primit un formular de la ASP, prin care eram anuntat ca aceasta institutie ma vrea sanatos. Daca aceasta lozinca nu ar fi cinica, ar fi una chiar laudabila. Doctorul Oprisanu sustine ca aceasta campanie e facuta cu bani privati, nu cu bani publici de la ASP, dar pe acelasi fluturas gasim si cel putin o firma care a avut legaturi contractuale cu Spitalul Judetean. Am auzit ca preturile pe care le-a incasat aceasta firma pentru lucrarile de reparatii acolo erau de 2-3 ori mai mari decat cele ale pietei la momentul efectuarii acestora, precizeaza Dan Humelnicu.

Diferenta s-ar putea regasi, in opinia lui Humelnicu, exact in fluturasi si in campania cu care ASP ii asalteaza pe botosaneni.

Este absolut in regula, domnul Oprisanu poate sa isi faca campanie electorala dupa cum doreste, dar mai putin pe banii publici si folosindu-se de numele, infrastructura si logistica institutiei. Poate s-o faca cu banii lui de acasa. De o saptamana, angajatii ASP au luat cartea de telefon si suna in ordine alfabetica, incercand sa convinga cetatenii ca e buna campania si ca doctorul Oprisanu e cea mai potrivita persoana pentru sistemul sanitar botosanean, a mai adaugat Humelnicu.

In replica, directorul ASP s-a multumit doar sa faca referiri la neputinta politicenilor care il acuza pe el.

Cine ii opreste pe acesti valorosi politicieni, cu ghilimelele de rigoare, din celelalte partide sa faca ceva in folosul cetatenilor si pentru cetateni? Cred ca asta dovedeste neputinta si micimea lor. Cu siguranta vor fi sanctionati de catre electorat atunci cand se vor prezenta in fata urnelor, pentru ca ei nu au dovedit, cu exceptia primarului Flutur, absolut nimic, a declarat Gabriel Oprisanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
883

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
277

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
233

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...