Atentie, trotuarul nu mai este zona sigura pentru pietoni!

Atentie, trotuarul nu mai este zona sigura pentru pietoni!
Elena P., de 65 de ani, se deplasa pe trotuar impreuna cu fiica ei, cand a fost izbita de roata unui autocamion SR, care circula pe strada Imparat Traian din municipiu.

Masina condusa de Constantn U., incarcata cu pamant, se pare ca a lovit o groapa cu roata din dreapta fata. Din aceasta cauza, rulmentul rotii s-a rupt, iar cauciucul, cu tot cu janta, s-a desprins si a rulat cateva zeci de metri.

Mergeam spre casa si tocmai am traversat strada. Ne aflam pe scuarul de pamant din intersectie si eram cu spatele la drum. Nici nu mi-am dat bine seama ce s-a intamplat si am vazut-o pe mama cu roata peste ea. Am auzit un zgomot puternic inainte, dar nu ne-am dat seama ca s-ar putea intampla asa ceva, a spus fiica victimei.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta a sosit imediat la fata locului. In cadere, batrana s-a lovit cu capul de o piatra, fapt care a condus la agravarea starii ei.

De la Unitatea de Primire a Urgentelor, femeia a fost transportata la Iasi.

Pacienta a suferit un traumatism al coloanei cervicale, un traumatism cranio- cerebral acut, traumatism toracic si traumatisme ale membrelor superioare. Starea ei s-a agravat si, din cauza multitudinii leziunilor, s-a decis directionarea ei catre Clinica de Neurochirurgie Iasi, a precizat Constantin Andone, medic in cadrul SJA Botosani.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Desi anul de fabricatie este 1980, camionul figura, in acte, ca avand inspectia periodica efectuata.

Din primele cercetari a rezultat ca accidentul s-a petrecut in urma unei defectiuni survenite in mers la autocamion. Conducatorul auto va raspunde penal, in functie de numarul de zile de spitalizare a victimei, a precizat agentul Bogdan Barsan din cadrul Politiei Rutiere Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
16

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
80

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
46

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...