Demersuri pentru salvarea de la desfiinţare a Judecătoriei şi Parchetului Darabani!

Demersuri pentru salvarea de la desfiinţare a Judecătoriei şi Parchetului Darabani!

   darabaneni.ro

  Parlamentarii de Botoşani fac front comun pentru salvarea de la desfiinţare a Judecătoriei de la Darabani şi a Parchetului aferent.

Aceştia au semnat un document pe care l-au înaintat Ministerului Justiţiei şi prin care arată utilitatea acestor două instituţii.

  “În iunie 2013 a apărut un raport al CSM-ului în care Parchetul şi Judecătoria Darabani urmau să fie desfiinţate.Tot grupul nostru s-a sesizat, am făcut imediat intervenţii la domnul Cazanciuc, am vorbit şi la Guvern, am prezentat o grămadă de materiale care arătau utilitatea acestor instituţii în zona cea mai de nord a ţării şi noi am considerat că lucrurile s-au aplanat. Din păcate, pe 30 ianuarie 2014 apare din nou o hotărâre a CSM-ului, identică cu cea din 2013. Spre surpriza noastră s-a reluat desfiinţarea acestor instituţii. Toţi cei 12 parlamentari de Botoşani au semnat un document şi luni avem o întâlnire cu ministrul justiţiei, pentru a încerca salvarea acestor instituţii", a declarat senatorul Şerban Mihăilescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...