Demersuri la Guvern pentru reconstructia Scolii din Cerchejeni

Demersuri la Guvern pentru reconstructia Scolii din Cerchejeni
Parlamentarii PDL din Botosani au facut demersuri la Guvern in vedea alocarii de fonduri pentru reconstructia Scolii din Cerchejeni, care a fost distrusa intr-un incendiu, la inceputul acestei luni.

“Am facut demersuri la nivel de Guvern pentru alocarea a 50.000 de lei, pentru a rezolva problema acoperisului de la Scoala Cerchejeni. Speram ca pana la sfarsitul lunii, daca nu cel tarziu in luna martie, lucrurile sa se intample", a spus Catalin Buhaianu.

Deputatul a spus ca inca asteapta ca si ceilalti parlamentari din Botosani se sprijine financiar reconstructia scolii si a spus ca el isi va dona indemnizatia in continuare, daca banii pentru reaconstructie nu vor fi suficienti.

“Ei au nevoie de mai multi bani, pentru ca pe langa problema acoperisului mai sunt niste pereti afectati acolo, instalatia electrica, podul. Tot ce inseamna partea de lemn. In cazul in care banii nu vor ajunge pentru reconstructia acoperisului, vom face eforturi suplimentare. Ma asteptam insa la o actiune concreta din partea colegilor mei tineri parlamentari, si nu am auzit nicio reactie din partea domnului Dolineaschi sau a domnului Macaleti, sa fie sensibili la acest demers al meu personal", a adaugat Buhaianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
570

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
69

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
77

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...