Afla cum va fi vremea pana luni

Afla cum va fi vremea pana luni
Sâmbătă vremea rămâne rece, geroasă dimineaţa în estul ţării, norii mai acopera când şi când cerul, dar ninsori vor cădea numai pe arii restrânse la munte şi izolat prin Maramureş, Crişana, Transilvania, sudul Banatului şi în Moldova.

În Moldova vremea nu este la fel peste tot. În timp ce în jumătatea nordică a regiunii norii vor fi mai consistenţi şi s-ar putea chiar să ningă slab, spre sud este destul soare. Maximele sunt în general negative: minus 4 grade la Galaţi, minus 3 la Iaşi, minus 2 la Bacău şi minus 1 grad la Suceava.

Duminică vremea va fi destul de placută, dacă nu luăm în seamă ceaţa prezentă mai ales dimineaţă în zonele de câmpie şi în depresiuni. Cerul va fi variabil, adică şi nori dar şi destul soare. Doar prin Maramureş sunt posibile ninsori slabe trecătoare. Temperaturile vor fi cuprinse la amiază între minus 3 grade la Alexandria şi 4 grade la Timişoara.

Vremea nu se schimbă semnificativ nici în prima zi a săptămânii viitoare. Tot prin regiunile intracarpatice norii vor fi mai consistenţi şi nu vor lipsi ninsorile slabe, în timp ce în celelalte regiuni tot ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Temperaturile maxime vor fi, în general, uşor pozitive, cu valori cuprinse între minus 1 grad în sudul ţării, la Alexandria, pe unde va persista ceaţa şi 5 grade cu plus la Sibiu. (RTV)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
573

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
71

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
79

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...