DELICIOS şi simplu de preparat!
Stiri Botosani Thursday, 7 January 2016 ActualitateINGREDIENTE PENTRU BLAT
250 g faina
120 ml apa calda
1 plic drojdie uscata
3 linguri ulei de masline
sare
INGREDIENTE PENTRU TOPPING
4 catei de usturoi
4 linguri unt
200 g mozzarella
30 g branza maturata (de preferat parmezan)
oregano
MOD DE PREPARARE:
Pentru a forma aluatul, amesteca ingredientele uscate (faina, drojdia, sarea), apoi adauga apa calda si uleiul, amestecand. Framanta aluatul cu mana 3-5 minute, apoi lasa-l sa creasca la cald pentru 20 de minute.
Intinde blatul cu buricele degetelor intr-o tava dreptunghiulara. In untul topit adauga usturoiul maruntit, iar cu acest amestec unge blatul folosind o pensula de bucatarie.
Presara parmezanul, urmat de mozzarella pe toata suprafata blatului, adauga oregano si da tava la cuptor pana cand crusta devine auriu inchis. Taie blatul din 5 in 5 cm pe latime, incat sa rezulte baghete cu mozzarella si usturoi.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Percheziții în două unități medicale din Moldova, ce au descoperit polțiștii!
Poliția a descins la spitalul de Psihiatrie Socola din Iași într-un dosar cu certificate false de handicap. Persoane din mediul medical au favorizat internări fictive, acordarea de concedii d...
ATRIA Medical - Alături de dumneavoastră atunci când sănătatea o cere!
Clinica Medicală ATRIA organizează în data de 25 noiembrie, împreună cu partenerii lor de la Rețeaua de Sănătate Regina Maria, o campanie de recoltare a analizelor de sânge pen...
Tânăr beat și fără permis, scos din trafic și băgat în arestul Poliției!
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 30 de ani din comuna Roma, bănuit de co...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici