Delicios, de post: Supa de conopida

Ingrediente:
- 1 conopida potrivita
- 3 cartofi
- 1 l apa
- sare, piper
- 3 linguri de margarina (ulei)
- 2 linguri faina
- 1 legatura de patrunjel fin tocat

Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase. Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute.

Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa.

Dupa ce s-au amestecat bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier noaptea trecută în Botoșani: O mașină s-a răsturnat în șanț! (Foto)

astăzi, 11:32

Un accident rutier s-a produs noaptea trecută, în localitatea Corni. În eveniment a fost implicat un singur autoturism. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentu...

Atenție! Meteorologii avertizează că județul Botoșani intră sub incidența a două Coduri Galbene de vreme severă!

astăzi, 11:09

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis două atenționări Cod Galben de ploi pentru județul Botoșani, de duminică, 17 august,  de la ora 13:00, până luni, la ora 10:00. P&a...

Cât mai sunt valabile cardurile educaţionale: părinţii, sfătuiţi să cheltuiască rapid cei 500 de lei!

astăzi, 11:00

Ministerul Educației a reamintit că cei 500 de lei pot fi cheltuiți doar până pe 31 august. Practic după 31 august aceste sume vor fi retrase automat din conturi. Tocmai de aceea in...