Delicios, de post: Supa de conopida

Ingrediente:
- 1 conopida potrivita
- 3 cartofi
- 1 l apa
- sare, piper
- 3 linguri de margarina (ulei)
- 2 linguri faina
- 1 legatura de patrunjel fin tocat

Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase. Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute.

Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa.

Dupa ce s-au amestecat bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Intervenție a jandarmilor botoșăneni, după ce doi bărbați s-au luat la bătaie!

astăzi, 18:56

În ziua de duminică, 7 septembrie, un apel la 112 i-a direcționat pe jandarmi în zona străzii Parcul Tineretului, unde a izbucnit o dispută între doi bărbați pe fondul consumul...

Peste 100 de participanți, din aproape 40 de țări, la ​Festivalul de Caricatură – Epigramă de la Botoșani!

astăzi, 18:25

Urmând tradiția anilor precedenți, Uniunea Armenilor din Romania organizează în zilele de 12 și 13 septembrie, Festivalul de caricaturi și epigrame "CIK Damadian". Ediţi...

Botoșani: Grenadă de mână defensivă, descoperită de un muncitor care lucra la fundația unei clădiri! (Foto)

astăzi, 17:31

Pirotehnicienii botoșăneni au intervenit, în această după-amiază, în localitatea Drăgușeni, după ce un muncitor care lucra la fundația unei clădiri a descoperit un element de mun...