Delibas va conduce Comitetul de Coordonare a Administratiei Agricole

Activitatea unitatilor subordonate Ministerului Agriculturii, din judetul Botosani, va fi monitorizata de un Comitet de Coordonare a Administratiei Agricole.

Structura este nou creata si nu are personalitate juridica, iar din componetata acesteia fac parte reprezentanti ai institutiilor din domeniul agricol de la nivel local, dar si reprezenanti ai asociatiilor agricole din judetul Botosani.

Presedintele acestui comitet este directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Cristian Delibas. Regulamentul de organizare si functionare al Comitetului a fost prezentat, marti, si in cadrul sedintei de Colegiu Prefectural.

"Comitetul de Coordonare a Administratiei Agricole este o structura colegiala, fara personalitate juridica, care are ca scop coordonarea in teritoriu a activitatii unitatilor din subordinea Ministerului Agriculturii. Comitetul stabileste un calendar de activitati si va elabora un raport semestrial. Prin aceasta se urmareste buna functionare a structurilor din teritoriu aflate in subordinea Ministerului Agriculturii", a declarat Cristian Delibas.
 
Prefectul Cristian Roman i-a cerut directorului Directiei Agricole ca aceasta structura sa isi orienteze activitatea catre comasarea terenurilor de pe raza judetului Botosani.

"Agricultura este una dintre ramurile de baza ale economiei botosanene si ar trebui ca acest comitet sa vada cum comaseaza terenurile, pentru a putea fi lucrate si sa nu mai gasim pe teritoriul judetului Botosani terenuri nelucrate. Restul este poveste ce imi spuneti dumneavoastra", a declarat prefectul Cristian Roman.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

Sunday, 20 October 2024

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...